فرق بین کاشت و اکستنشن مژه
 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه | هفت رژ  فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

زمان مطالعه این مطلب: 6 دقیقه

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

 

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟ ،کاشت و اکستنشن مژه یکی از متدهای جدید در افزایش زیبایی چشم محسوب می شوند، شما با استفاده از این متد ها می توانید مژه های پرپشت تر و بلندتری داشته باشید و حالت چشمانتان را تغییر دهید. چقدر با این تکنیک مدرن آشنایی دارید؟با  هفت رژ همراه باشید.

کاشت مژه

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟
روش های زیادی مانند مژه مصنوعی، محصولات پرپشت کننده و… برای افزایش و پرکنندگی مژه ها وجود دارد اما تنها عیبی که این روش ها دارد موقتی بودن آن ها می باشد، و مدت کوتاهی نتیجه خوبی دارد. یکی از راه های داشتن مژه ها زیبا و دائم انجام کاشت مژه است. این روش باید توسط متخصصین زیبایی انجام شود چون از حساسیت بالایی برخوردار است پزشک حدود ۵۰ عدد از فولیکول موی سر را برای هر پلک پیوند می زند زمان انجام این روش حدود ۲ ساعت و با بیهوشی موضعی انجام می شود.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

انواع کاشت مژه
بطور کلی ۴ نوع تکنیک در کاشت مژه وجود دارد: ۱- کاشت مژه تار به تار ۲- کاشت مژه ۳ بعدی ۳- کاشت مژه ابریشمی ۴- کاشت مژه نامرئی

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

 

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

کاشت مژه ابریشمی
نوعی دیگر از کاشت مژه است، بدلیل جنس تارهای موی ابریشمی مانند به کاشت مژه ابریشمی معروف شده است. این کاشت بصورت موقت پیوند زده می شود برای افرادی مناسب است که بطور ژنتیکی مژه های کم پشتی دارند یا به علت بیماری و آسیب مثل سوختگی ایجاد رویش مژه در پلک وجود نداشته باشد. وسایل کاشت مژه به صورت کاملا طبیعی با استفاده از چسب بصورت محکم روی پلک زده می شود.
این روش بدون جراحی صورت می گیرد و هیچ عوارضی ندارد.

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

 

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

کاشت مژه نامرئی
همانطور که از نام این مدل کاشت پیداست کاشت مو بصورت مخفی است که طرفداران زیادی را دارد چون از موی طبیعی خود متقاضی استفاده می شود و کاشت مژه از زیر بصورت قرینه کوتاه و بلند از گوشه داخلی چشم و تا گوشه خارجی ادامه دارد و دیگر نیاز نیست از مواد آرایشی مژه برای زیبا کردن چشم هایتان استفاده کنید.

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

اکستنشن مژه
اکستنشن مژه به معنی کاشت مژه موقت می باشد در روش اکستنشن مژه از تارهای مو مصنوعی از جنس ابریشم یا موی انسان بصورت تک به تک به مژه طبیعی با چسب اکستنشن مژه و مواد طبیعی چسبانده می شود، با انجام اکستنشن مژه ضخامت و رنگ مژه ها تغییر می کند استفاده از این روش برای افرادی که اندازه مژه هایشان کمتر از ۳ میلی متر است پیشنهاد می شود. ماندگاری این روش حداکثر شش ماه است.

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

تفاوت کاشت و اکستنشن مژه
تفاوتی که بین کاشت و اکستنشن مژه وجود دارد این است که کاشت مژه طبیعی تر از اکستنشن مژه بنظر می آید، کاشت مژه فرآیندی پیچیده ای دارد چون بصورت جراحی و پیوند در نزدیک چشم و خطرناک است و همه افراد هم نمی توانند این روش را انجام دهند در کاشت مژه، مژهای کاشته شده همانند مژه های طبیعی رشد می کنند اما در اکستنشن مژه به هیچ عنوان رشدی ندارد. اکستنشن مژه بصورت شش ماهه چسبانده می شود و هر دو هفته ۱ بار نیاز به ترمیم دارد، کاشت مژه بصورت یک ماه کاشته می شود و هر هفته نیاز به ترمیم دارد.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

کاشت مژه بهتر است یا اکستنشن مژه
بطور قطعی نمی توان گفت که کدام روش از دیگری بهتر است هر کدام از روش ها با توجه به شرایط افراد متفاوت است بطور مثال برای افرادی که مژه های آنها کمتر از یک سانت و یا بطورمادرزادی مژه کوتاه دارند و حساسیت چشمی ندارند استفاده از کاشت مژه برایشان بهتر است، و همچنین تارهای مژه ثابت و به هیچ وجه از پلک جدا نمی شوند. ولی افرادی که پلک های حساسی دارند و از طرفی از مژه مصنوعی هم نمی توانند استفاده کنند اکستنشن مژه با تقویت مژه با مواد ویتامینه برای بلندی و پرپشتی مژه نشان دادن مژه هایشان بهتر عمل می کند و مدت دوام آن هم از مژه های مصنوعی خیلی بهتر است.

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

هزینه کاشت مژه و اکستنشن مژه
فاکتورهای وجود دارد که هزینه کاشت و اکستنشن مژه به آنها بستگی دارد.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

در روش کاشت مژه به:

۱- شرایط مژه ها
۲- تعداد مژه ها
۳- پزشک مربوطه

در روش اکستنشن مژه به:

۱- جنس تارمو
در روش اکستنشن مژه هزینه اکستنشن مژه با توجه به جنس تار مژه ها تفاوت دارد. اگر جنس موها مصنوعی باشد ارزان تر است.

۲- کم حجمی یا پرحجمی
اگر بخواهید مژهای حجیم تری داشته باشید از تارهای مو بیشتری باید استفاده شود که به طبع قیمت بالاتر می رود

۳- انجام اکستنشن در مراکز مختلف
اینکه کجا و توسط چه فردی اکستنشن مژه انجام می دهید در هزینه تغییر پیدا خواهد کرد ممکن است اکستنشن کار حرفه ای نباشد و کار آن کیفیت متوسطی داشته باشد که هزینه کمتری از شما خواهد گرفت. سالنی که در آن این کارو انجام می دهید نسبت به مجهز و بهداشتی بودن باز تغییر محسوسی در قیمت خواهد گذاشت.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

آشنایی با انواع کاشت مژه؛ مزایا و معایب
برای افزایش تراکم مژه‌ها می‌توان از انواع کاشت مژه مانند کاشت دائمی و موقتی استفاده کرد. البته نباید فراموش شود که این روش بسیار حساس بوده و باید توسط متخصصین خبره انجام شود.

کاشت مژه چیست؟
داشتن مژه‌های بلند و پرپشت سهم بسزایی در زیبایی چشم‌ها و چهره را ایفا می‌کند اما به دلیل حساسیت چشم بهتر است از افراد متخصص و جراحان زیبایی کمک گرفته شود. امروزه متد‌های مختلفی به منظور کاشت مژه وجود دارد که در ادامه توضیحاتی درباره آن‌ها آورده شده است.

انواع کاشت مژه
به طور کلی کاشت مژه به دو صورت زیر انجام می‌شود:
-کاشت موقت مژه
-کاشت دائم مژه

۱. کاشت موقت مژه یا اکستنشن با مژه مصنوعی
در این روش تعدادی مژه مصنوعی را در میان مژه‌های طبیعی چشم به وسیله چسبی مخصوص می‌چسبانند. چسب این مژه‌ها بسته به جنس می‌توانند بین یک هفته تا چند ماه دوام بیاورند. در روش اکستنشن به طور معمول برای هر چشم بین ۴۰ تا ۶۰ عدد مژه مصنوعی استفاده می‌شود. جنس این مژه‌ها می‌تواند از موی سمور، اسب، انسان یا الیاف ابریشمی باشد. این روش نیاز به ترمیم‌های دوره‌ای دارد.

-مزایا و معایب
مزایای کاشت موقت مژه

این روش، ارزان‌تر و آسان‌تر نسبت به بقیه انواع کاشت مژه بوده و احتمال درد و تورم در حین کار و یا پس از انجام آن بسیار پایین است.

معایب کاشت موقت مژه

استفاده از موی حیوانات در روش اسکتشن مممکن است باعث بروز حساسیت در چشم یا پلک‌ها شود. همچنین احتمال دارد فردی به چسب‌های مخصوص این روش آلرژی داشته باشد و شاهد ایجاد عفونت در لایه نازک بالای چشم شود.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

همه چیز درباره انواع کاشت مژه

۲. کاشت دائم مژه
روش های کاشت دائم مژه به سه صورت زیر انجام می‌گیرد:

کاشت دائم مژه با کمک عمل جراحی

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

برای انجام این روش به دلیل حساسیت بالا، نیاز به متخصص مربوطه در این زمینه وجود دارد. پزشک در این عمل با ایجاد برش‌های ظریف اقدام به کاشت مژه می‌نماید. این روش برای افرادی که بر اثر حادثه‌ای مژه‌های خود را از دست داده اند مناسب است و با این روش می‌توانند به افزایش تراکم و حجم مژه‌های خود کمک کنند.

کاشت طبیعی مژه با روش میکروسرجری

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

در این روش نیز متخصصان زیبایی بعد از اعمال بی حسی موضعی، ابتدا نوار باریکی از پوست سر را جدا کرده و سپس فولیکول‌های موجود در این نوار را به صورت تکی به مژه‌ها پیوند می‌زنند. در این روش بیمار می‌تواند طول مژه‌ها را تعیین کند. این عمل حدود یک تا سه ساعت به طول می‌انجامد.

حتما بخوانید :    روش مناسب برای ریمل زدن 👁👧

کاشت دائم مژه به وسیله پیوند مژه طبیعی

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

 فرق بین کاشت و اکستنشن مژه ؟

این روش نیز به مانند روش جراحی نیاز به متخصص زیبایی دارد و به وسیله بیهوشی موضعی انجام می‌پذیرد. در این روش متخصص باید در حدود ۵۰ عدد از فولیکول‌های موی سر را با برش دادن پوست سر برداشته و سپس به وسیله ایجاد برش‌های کوچک در پلک بیمار پیوند بزند؛ و در نهایت با انجام بخیه، این مو‌های پیوند زده را محکم نماید. این عمل حدود دو ساعت طول می‌کشد.

به این مطلب امتیاز دهید

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** لطفا تجربیات خود را با کاربران هفت رژ به اشتراک بگذارید 😍🙏🏻 ***

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *